blog

Terugblik op een jaar zelfstandig ondernemerschap

Woohoo! Ik kan niet geloven dat het al een heel jaar geleden is sinds ik mijn eigen klein bedrijfje ben gestart, gespecialiseerd in het creΓ«ren van digitale oplossingen en het leveren van diensten zoals web- en UI-ontwerp, webontwikkeling, SEO en meer. Terugkijkend op het afgelopen jaar moet ik zeggen dat het een ongelooflijke reis is geweest.

Het afgelopen jaar was een spoedcursus in alles wat met het runnen van een klein bedrijf te maken heeft. Ik heb veel geleerd, vooral als het gaat om boekhouding, het nauwkeurig opstellen van facturen en offertes, het beheren van klanten, het leiden van vergaderingen en nog veel meer. Dit jaar heeft me zoveel geleerd, en er valt nog veel meer te leren!

Ik ben ontzettend enthousiast over de komende jaren! Ik kan niet wachten om nieuwe kansen aan te grijpen en nog spannendere projecten aan te gaan.

Heb je een idee of project in gedachten? Laten we contact maken! Neem gerust contact met me op voor meer informatie of vragen. Ik sta klaar om jouw visies tot leven te brengen. Laten we dingen mogelijk maken! πŸš€

OG Image Website

Contact

Idee? Laten we het bouwen!